Дженифър Анистън сви ново гнездо за 15 млн. долара

Звездата от "Приятели" си купи нова къща, в която ще живее с Вин Вон, с когото се оказа, че не са се разделяли никога
16 окт 2006 18:18,
Дженифър Анистън сви ново гнездо за 15 млн. долара
Дженифър ще продължи пламъка на любовта в новата си къща. Снимка: Скинс
Дженифър Анистън, най-стилната звезда на планетата, изостави живота под наем и си купи артистична къща в Бевърли хилс за 15 млн. долара.

След като се раздели с Брад Пит преди година и половина, Джен заживя в малко бунгало с две спални на брега на Тихия океан в Малибу. Това се наложи, защото Дженифър и Брад продадоха общата си къща в Бевърли Хилс за 26 млн. долара.  След продажбата, звездата плащаше за „скромната“ си обител по 25 хил. долара на месец.

Новата къщичка на Джен обаче не никак скромна. 37-годишната актриса ще се шири в шест спални и седем бани. Едноетажната къща е архитектурен шедьовър на архитекта Хал Левит и е строена в началото на 70-те години на миналия век.

Джен обаче няма да споделя всички тези удобства сама. В шоуто на Опра Унфри актрисата опроверга всички информации, че е скъсала с приятеля си Вин Вон.

Дейвид Аркет, съпругът на най-добрата й приятелка и колежка от „Приятели“ Къртни Кокс, също заяви, но пред калифорнийска радиостанция, че слуховете за раздялата са „пълни глупости“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание